«Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει τον Πινέδα και μετά τον Ιούνιο»

Η εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Ορμπελίν Πινέδα με την φανέλα της ΑΕΚ την εφετινή σεζόν, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη τόσο στο Μεξικό, όσο και στην Ισπανία.

Γι’ αυτό τον λόγο, η ιστοσελίδα «moiceleste.com» που ασχολείται αμιγώς με την επικαιρότητα της Θέλτα αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι η ΑΕΚ θέλει να υπολογίζει στον Πινέδα και μετά τον Ιούνιο.

«Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον Ορμπελίν Πινέδα και μετά τον Ιούνιο», με αυτόν τον τίτλο συνοδεύεται το ρεπορτάζ και κάνει στην αρχή αναφορά των πεπραγμένων του Μεξικανού χαφ με την φανέλα της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια αναφέρει, «η ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένη με την απόδοσή του και σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, είναι αποφασισμένη να παλέψει για να επεκτείνει τη σχέση της».

Και προσθέτει κάνοντας αναφορά στις επιδόσεις του Πινέδα με την ΑΕΚ τονίζοντας «η εμφάνιση του με την αθηναϊκή ομάδα ήταν φανταστική. Μετρώντας όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 7 γκολ, στα οποία προσθέτει 3 ασίστ, σε 22 αγώνες. Η ομάδα σας βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή. Έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά με τον πρωτοπόρο, αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό με ένα υπέροχο γκολ».

Τέλος, το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας, «η Θέλτα γνωρίζει ήδη ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά στην Πρίνσιπε ξέρουν επίσης ότι έχει αξία και ότι τον εμπιστεύονται, οπότε η πρώτη πρόθεση είναι να επιστρέψει στο Βίγκο το επόμενο καλοκαίρι και να παλέψει για μια θέση σε μια θέση που θα ταίριαζε πολύ στον Καρβαλάλ ακόμα και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι».

Από το Blogger.