Αλμέιδα: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα, ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ, στα Γιάννινα, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών για την ομάδα του, χωρίς να παραλείψει ωστόσο να τονίσει ότι οι γηπεδούχοι συνθέτουν ένα σύνολο που αξίζει τον σεβασμό κάθε αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργεντινός στη Nova:

«Όπως σε όλα τα παιχνίδια, εμείς θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτείται σε αυτό το ματς. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσέχεις τα 97 λεπτά, όσο διαρκεί ο αγώνας. Πάντα υπάρχει η ανάλυση των αντιπάλων, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο.

Πάντα όταν το ρόστερ είναι πλήρες, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι όλοι βοηθάνε την ομάδα πολύ καλά, οπότε βασιζόμαστε στο σύνολο της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι το γκρουπ.

Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς γι’αυτό δεν μας παίρνει να κοιτάμε ούτε προς τα πίσω, ούτε στο μέλλον. Επικεντρωνόμαστε στο αμέσως επόμενο».

Από το Blogger.