Μίτσελ: «Ποτέ δεν πρέπει να θεωρούμε κάποιον αντίπαλο εύκολο»

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για την αυριανή (03/01) αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο Μίτσελ μίλησε στη συνέντευξη τύπου της ομάδας και τόνισε πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά ανέφερε:

Οι ευχές του για τη νέα χρονιά: Θα ήθελα υγεία και για μένα και για όλον τον κόσμο. Σε ότι αφορά την ομάδα θα ήθελα να είμαστε ικανοί να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε με διάρκεια.  

 Για την εμφάνιση στο ματς με τον Αστέρα και αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλει να βλέπει: Ναι και αυτό δεν το θέλω μόνο εγώ, αλλά το θέλουν και όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας να κάνει τέτοιες νίκες, απλώς θέλουμε να τις βλέπουμε συνεχώς, χωρίς «διαλλείματα». Έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε και όταν τα καταφέρουμε, αυτό θα είναι μια πολύ καλή είδηση για τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια του στο πρωτάθλημα.

Για το ματς με τον Ιωνικό: Ποτέ δεν πρέπει να θεωρούμε κάποιον αντίπαλο εύκολο και το λέω πάντα στους παίκτες μου πως πρέπει να παίζουμε με σεβασμό απέναντι σε όλους. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Δε σημαίνει κάτι αυτή τη στιγμή. Και η δική μας θέση μπορεί να αλλάξει και η θέση των αντιπάλων μας, όσο χαμηλά κι αν είναι, μπορεί να μεταβληθεί και για αυτό δεν πρέπει η βαθμολογία να επηρεάζει την ισορροπία ενός αγώνα.

Ο προηγούμενος μας αντίπαλος, ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει να κάνει αρκετές ισοπαλίες απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Το γεγονός πως εμείς τους κερδίσαμε με 5-0 δεν τους κάνει μια κακή ομάδα. Τους κάνει να φαίνονται πιο κακή ομάδα από όσο είναι στην πραγματικότητα, αυτό όμως συνέβη ακριβώς γιατί τους πήραμε στα σοβαρά.

Για τον Ρόντινέι: Ο Ρόντινέι έχει τρία χαρακτηριστικά που τον κάνουν πάρα πολύ χρήσιμο αυτή τη στιγμή για την ομάδα. Έχει ποιότητα και έχει πάρα πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ειδικά αν αναλογιστούμε το διάστημα που βρίσκεται εκτός αγώνων λόγω του τέλους του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Επίσης έχει κάτι που είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Έχει έναν χαρακτήρα που δείχνει πως είναι πολύ πρόθυμος να βοηθήσει και να προσφέρει στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μάλλον θα τον δείτε αύριο.


Από το Blogger.