Ο Άρης ζήτησε Έλληνα διαιτητή για το ματς της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στιβ Μπένετ, η ΠΑΕ Άρης ζητά τον ορισμό Έλληνα διαιτητή για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η επιστολή του Άρη αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα, Σας δηλώνουμε ρητά ότι αιτούμαστε και επιθυμούμε να οριστεί Έλληνας διεθνής και αξιολογημένος διαιτητής (εκτός του κ. Παπαπέτρου), στη 2η αγωνιστική της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, κατόπιν και των συνεχόμενων ατυχών διαιτησιών των ξένων διαιτητών στους αγώνες μας με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, δύο καλά κι ένα άσχημο νέο επεφύλασσαν για τους ανθρώπους του Άρη οι μαγνητικές στις οποίες υποβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (19/1) οι Ράφαελ Καμάτσο, Μπράιαν Νταμπό και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Νταμπό, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, υπέστη θλάση α’-β’ βαθμού στο γαστροκνήμιο και υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες περίπου.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα μαντάτα για τους Καμαρά και Καμάτσο (αμφότεροι με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους). Τόσο ο Μαυριτανός επιθετικός όσο και ο Πορτογάλος εξτρέμ αποχώρησαν με πρόβλημα από το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ωστόσο, οι εξετάσεις τους ήταν καθαρές, κάτι που σημαίνει πως ο Άλαν Πάρντιου θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για την αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο (Σάββατο 21/1, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), για τη 19η αγωνιστική της Super League. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν έπειτα από την αυριανή πρωινή προπόνηση».
 

Από το Blogger.