Στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Μούσα Αλ Ταμάρ

Ο Παναθηναϊκός δείχνει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς Ιορδανού δεξιού εξτρέμ από τη Λέουβεν, Μούσα Αλ Ταμάρι. Αφού χρειάζεται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Η Λέουβεν έχει καταθέσει αλλεπάλληλες προτάσεις στον 25χρονο άσο προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Όμως αυτός δεν επιθυμεί να ανανεώσει κι έτσι οι Βέλγοι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες από τη Γαλλία, μια εξ αυτών η Ναντ, αλλά ο ίδιος φαίνεται να θέλει Παναθηναϊκό ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως το τριφύλλι προσπάθησε να τον κάνει δικό του και το καλοκαίρι του 2021 και πάλι με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του.

Ο 24χρονος έχει περάσει και από το ΑΠΟΕΛ (13 γκολ και 11 ασίστ σε 81 ματς) όπου έπαιξε για δύο χρόνια και τον Οκτώβριο του 2020 πήρε μεταγραφή στο Βέλγιο και τη Λέουβεν για ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ όπου ανήκει μέχρι σήμερα.

Ο διεθνής Ιορδανός άσος (42 συμμετοχές / 9 γκολ) που έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την εντυπωσιακή ταχύτητα και την ντρίμπλα σε καταστάσεις απομόνωσης. Το συμβόλαιο του λήγει το 2023 και η αξία του είναι 1.80 εκατομμύρια ευρώ.

Από το Blogger.