Αλμέιδα: «Έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο σε αυτό που ζητάμε, δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ευχαριστημένος με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV, ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό.

Τόνισε πως η ομάδα του Αγρινίου είναι αρκετά οργανωμένη στο παιχνίδι της, με την ΑΕΚ να πρέπει να εκμεταλλευτεί τα δικά της πλεονεκτήματα για να… πληγώσει τον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα στην COSMOTE TV:

Για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει στην ίδια γραμμή. Έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο σε αυτό που ζητάμε. Και νομίζω, ότι συνεχίζοντας σε αυτή τη γραμμή και μένοντας ενωμένοι σαν σύνολο, θα τα πάμε καλά. Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση. Μπορέσαμε να επιβληθούμε, σε ένα αρκετά ισοδύναμο παιχνίδι. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ελάχιστη, αλλά η πρόθεση ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά».

Για τη σημασία που έχει για τον ίδιο η σταθερότητα στην απόδοση, τώρα που προστίθενται και τα ματς Κυπέλλου στο πρόγραμμα της ΑΕΚ: «Αυτό που προσπαθούμε είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας τόσο στη νίκη όσο και στην ήττα. Να μείνουμε σε μία μέση γραμμή. Πάντα έχοντας αντίληψη, ότι έχουμε κερδίσει ένα καλό παιχνίδι. Αλλά ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο. Οπότε, δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Είναι ένας αντίπαλος με διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο. Όμως, είναι ένας αντίπαλος που παίζει οργανωμένα. Είναι ένας αντίπαλος που γνωρίζει το τι παίζει, το τι κυνηγά. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας θετικά στοιχεία. Να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα για να «πληγώσουμε» τον αντίπαλο. Γνωρίζοντας πάντα, ότι παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα κι εμείς σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο».

Από το Blogger.