Με στόχο την νίκη η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα μετά το χαστούκι-ξύπνημα στα Γιάννενα, η ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιντιμπέ, Τζαβέλλα, Γαλανόπουλο. Ο Τζαβέλλας έχει μία ενόχληση στο γόνατο, από ένα χτύπημα που δέχθηκε. Ο Γαλανόπουλος επίσης έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο δεξί πόδι. Δεν είναι κάτι σοβαρό για κανέναν από τους δυο, όμως αποφασίστηκε να μείνουν εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιπλέον, εκτός είναι και οι Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι.

Αντίθετα, στην αποστολή μπήκε ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Μαχαίρας.

Ο Αργεντινός προπονητής προσανατολίζεται σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην άμυνα. Ο Σιμάνσκι σε ρόλο “κόφτη” και οι Πινέδα, Φερνάντες και Αραούχο πιο μπροστά, με τους Γκαρσία και Φαν Βέερτ στην επίθεση.

Από το Blogger.