«Η Βαλένθια απάντησε αρνητικά στον Ολυμπιακό για τον Τόνι Λάτο»

Σύμφωνα με την «superdeporte», η Βαλένθια απάντησε στον Ολυμπιακό πως θεωρεί αδύνατη την μετακίνηση του Τόνι Λάτο την περίοδο αυτή.

Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η απάντηση που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» από τις «νυχτερίδες» για την επίσημη νύξη τους για τον Ισπανό αριστερό μπακ ήταν αρνητική, αφού τους ξεκαθάρισαν πως η μεταγραφή του αυτή τη στιγμή είναι αδύνατη.

Η Βαλένθια έκανε μία πρόταση ανανέωσης για ένα χρόνο στον Λάτο και με 50% μείωση στις αποδοχές του, την οποία ο ίδιος δεν αποδέχθηκε και την εισέπραξε σαν μία «πρόσκληση» αποχώρησης, όμως εκείνη τώρα δεν τον αφήνει να φύγει.

Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε επίσημα με τις «νυχτερίδες» ζητώντας την μεταγραφή του παίκτη και η απάντηση της ομάδας ήταν πως η μετακίνησή του δεν είναι αδύνατη για την χρονική στιγμή αυτή.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα παίρνει σκληρή στάση απέναντι στην ισπανική ομάδα για την συμπεριφορά της προς τον Τόνι Λάτο, ο οποίος έχει επιδείξει υπέρ το δέον επαγγελματική συμπεριφορά καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της κατάστασης κι ενώ τα συμφέροντά του θίγονται απεριόριστα από την συμπεριφορά της Βαλένθια.


Από το Blogger.