Αλεξίου: «Δεν γίνεται να μιλάει ο κ.Μαρινάκης για ασυδοσία και εγκληματικές οργανώσεις!»

Από την ΑΕΚ ήρθε η πρώτη αντίδραση για την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ΕΠΟ, με την οποία ζητούσε την παραίτηση των Τάκη Μπαλτάκου και Ιάκωβου Φιλιππούση.

Μόλις λοιπόν η επιστολή διαβάστηκε εκτός ημερησίας διάταξης από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας στην εκτελεστική επιτροπή και ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος εκτός από αντιπρόεδρος της Ένωσης είναι και εκπρόσωπος της Super League στην ΕΠΟ, διαπίστωσε πως είχε την υπογραφή του προέδρου του Ολυμπιακού ως προέδρου της Super League, είπε...

«Τι επιστολή είναι αυτή ακριβώς; Υπογράφει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League σε επιστολόχαρτο της Super League; Με ποια εξουσιοδότηση το κάνει αυτό κι αναφέρει σε επιστολή της Super League για κιτρινόμαυρα στρατόπεδα και κιτρινόμαυρη επιρροή; Ποιος είναι και μπορεί να το κάνει αυτό; Με ποιανού εξουσιοδότηση από την Super League το κάνει αυτό; Αυτά που γράφει πρώτα απ' όλα είναι παράνομα γιατί ποτέ δεν έχουν ψηφιστεί και υιοθετηθεί από την Super League. Και φυσικά θα τεθεί και θέμα από πλευράς ΑΕΚ στην Super League. Αλλά είναι αναγκαίο εδώ να υπάρξει αντίδραση από την ΕΠΟ γιατί δεν είναι δυνατόν να έρχεται όποτε θέλει ο κ. Μαρινάκης και να μιλάει ως Super League για ασυδοσία, εγκληματικές οργανώσεις και συμμορίες. Δεν το επιτρέπουμε αυτό να ακούγεται για την ΑΕΚ. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Είμαστε εδώ ως ΑΕΚ, αλλά πάντα αποφασίζουμε με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναφορικά με το αίτημα περί διοικούσας επιτροπής, ο κ. Αλεξίου, είπε: «Γιατί ζητάει προσωρινή διοικούσα ο κ. Μαρινάκης; Επειδή υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον κ. Μπαλτάκο και τον κ. Φιλιππούση; Πριν αρχίσουν να μιλούν γι΄αυτό, όταν υποθέσουμε πως δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα, πάλι προσωρινή διοικούσα δεν ζητούσαν από τον ΟΣΦΠ; Η ΕΠΟ έχει διοίκηση, εμείς εδώ είμαστε η διοίκηση και δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα διοίκησης. Λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει παρανομία; Υπάρχει ατασθαλία; Τι υπάρχει; Ποια προσωρινή διοικούσα επιτροπή; Καταλαβαίνω πως υπάρχουν τα ιδιαίτερα συμφέροντα κάθε ομάδας, αλλά κάπου πρέπει να μπει κι ένα όριο».
 

Από το Blogger.