«Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την πρότασή του για τον Αντούνα και θέλει να αποκτήσει τον Νοτιοκορεάτη Σανγκ-Χο Να»

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Αντούνα λόγω των παράλογων απαιτήσεων της Κρουζ Αζούλ και πλέον στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, κάτι που επισημαίνει και ο Kery.

Ο ρεπόρτερ που μετέφερε όλες τις εξελίξεις από την υπόθεση του Αντούνα αποκάλυψε τώρα πως οι «πράσινοι» απέσυραν οριστικά την πρότασή τους για τον Μεξικανό και πλέον κινούνται για τον Σανγκ-Χο Να.

Ο 26χρονος μέσος είναι αρχηγός της Σεούλ και διεθνής με την Εθνική της χώρας του, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι και τον ίδιο να έχει πετύχει φέτος 7 γκολ και να έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Από πλευράς «Τριφυλλιού» πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα και μένει να φανεί εάν πράγματι ισχύει το ενδιαφέρον για τον παίκτη αυτό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Kery:

«Ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα παίξει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του και πάει για την επιλογή Β’, τον Νοτιοκορεάτη Σανγκ-Χο Να. Η Κρουζ Αζούλ ζήτησε γελοία ποσά και κατέληξε να μπλοκάρει την έξοδο του παίκτη».

 

Ο 26χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Γκουανγκιάνγκ και το 2015 «μετακόμισε» στην Ντανκούκ, όπου έμεινε έως το 2017. Τότε, η Γκουνγκγιού τον απέκτησε ως ελεύθερο και το 2019 τον πούλησε για 1.17 εκ. ευρώ στην Τόκιο. 

 Στην Ιαπωνία έδωσε 33 παιχνίδια με απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ και το 2020 παραχωρήθηξε δανεικός στην Σεονγκνάμ, όπου έπαιξε 22 ματς και σκόραρε 7 φορές. Το μεγάλο βήμα ήρθε τον Ιανουάριο του 2021, όταν πήγε ως ελεύθερος στην Σεούλ.

Εκεί έχει αγωνιστεί 71 φορές, μετρά 18 γκολ και 10 ασίστ, έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποτελεί τον ηγέτη και έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας.

Σε εθνικό επίπεδο μετρά 26 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Κ19, Κ20 και Κ23.

Από το Blogger.