Κωστής Ραπτόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει 2-1 - Ο Παναθηναϊκός θα πάρει πέναλτι»

Ο Κωστής Ραπτόπουλος προέβλεψε νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 στο «αιώνιο» ντέρμπι, τονίζοντας μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Θα είναι ωραίο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή από τους 4 μεγάλους είναι η πιο απροπόνηση ομάδα με τα χειρότερα εργομετρικά, τα χειρότερα τρεξίματα, την χειρότερη ένταση και έχει σε ατομική κατάσταση καλούς παίκτες σαν ονόματα.

Αν το ματς γινόταν πριν 1 μήνα θα έδινα μεγάλο φαβορί τον Ολυμπιακό, γιατί ο Παναθηναϊκός πέρασε μία πολύ μεγάλη κρίση. Στο παιχνίδι με τον Βόλο, παρά το γεγονός ότι ο Βόλος είναι μια αφελέστατη ομάδα που παίζει ανοικτά, διέκρινα στο κομμάτι της προπονησης να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλή φόρμα.

Είδα έναν Χουάνκαρ που ήταν ο παλιός, καλός Χουάνκαρ. Ο Ιωαννίδης πολύ καλός, ο Σπόραρ έχει αρχίσει να βρίσκει πατήματα και είδα σε πολύ καλή κατάσταση τον Παλάσιος, που πριν ήταν πολύ κουρασμένος. Πάντως ο ΠΑΟ φαίνεται στο ντέρμπι ότι ξεπερνάει το φορμάρισμά του κι αυτό είναι κακό για τον Ολυμπιακό.

Επίσης ένα καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Αλαφούζος έχει ενισχύσει τον Γιοβάνοβιτς με λίγες κινήσεις, όμως αυτοί οι παίκτες δείχνουν ότι είναι έτοιμοι και μπαίνουν κατευθείαν στον… πόλεμο.

Ο Μαντσίνι για να πω την αμαρτία μου δεν τον μέτραγα πολύ και δεν πίστευα ότι σε μια τέτοια αλλαγή θα έχει τέτοιο ψυχισμό. Τον είδα σε πάρα πολύ καλή βιολογική κατάσταση, μπήκε σε έναν νέο ρόλο πολύ γρήγορα κι αυτό είναι πολύ καλό.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως συνέρχεται μετά τον άθλιο μήνα που είχε κάνει. Δεν ξέρω αν θα κατέβει με 3 χαφ ή 2 και τον Μπερνάρ. Εκείνο που βλέπω είναι ότι ο Παλάσιος και ο Μαντσίνι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βλέπω πολλές συνεργασίες με τον Ιωαννίδη. Θα πάρει πέναλτι ο ΠΑΟ γιατί έχει πολύ διεισδητικούς παίκτες και μπαλαδόρους.

Η τετράδα στην άμυνα του Ολυμπιακού είναι αργή και θα φάει πολλές κάρτες πίσω, αλλά από την μέση και μπροστά είναι πολύ καλύτερος. Εγώ δεν θα έβαζα τον Εμβιλά γιατί είναι αργός και θα έβαζα Σαμασέκου, αλλά δεν θα το κάνει ο Μίτσελ. Θα το πάρει το ματς ο Ολυμπιακός κι ας μην είναι καλύτερος, ο Παναθηναϊκός θα σπαταλήσει τςι ευκαιρίες του.

Βλέπω νικητή τον Ολυμπιακό με 2-1 και πέναλτι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ένα ντέρμπι θα το πάρει και θα είναι αυτό».

Από το Blogger.