Καρπετόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χωρίς νίκη θα δει τις ελπίδες του για τίτλο να… εξανεμίζονται»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε στην «SportDay» το αποψινό «αιώνιο» ντέρμπι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα δει τις ελπίδες του για τίτλο να… εξανεμίζονται χωρίς νίκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ δεν χρειάζεται να είναι ψυχωμένος για να κερδίσει ένα ντέρμπι. Χρειάζεται να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του – ίσως και πολύ καλύτερος. Πιθανός για αυτό φέτος ο Ολυμπιακός ντέρμπι δεν έχει κερδίσει κανένα… Ο Παναθηναϊκός είναι το ακριβώς αντίθετο σαν ομάδα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσει για να νικήσει. Στον πρώτο γύρο πέτυχε 12 νίκες σε 13 ματς καλά-καλά χωρίς κανείς να καταλάβει πως. Το έκανε διότι ως ομάδα ήταν πάντα «διαβασμένη», παντα προσεκτική και πολύ συγκεντρωμένη…

«Προβλιματίζομαι διότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι διάφορες τακτικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με ό,τι μας έχει δείξει στα προηγούμενα ματς. Ο Ολυμπιακός, απ΄ την άλλη, δε φαίνεται να ακολουθεί κάποια τακτική. Το παιχνίδι του ελάχιστα θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με αυτά που κάνει συνήθως. Όλοι θα περιμένουμε κάτι από τον Χάμες, όλοι θα ελπίζουν να μην κουραστεί ο Χουάνγκ, όλοι θα προσδοκούν μία ατομική προσπάθεια του Κανός, που ξεκίνησε με όρεξη. Όλοι βέβαια θα ελπίζουν να μη γίνει το σοβαρό λάθος στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Καραϊσκάκης για να επιχειρήσει να κάνει ένα παιχνίδι βασισμένο σε τακτική. Ο Μίτσελ θα περιμένει ατομικές ενέργειες από τους κυνηγούς του, τρεξίματα από τους μέσους του και προσοχή από τους αμυντικούς του, σαν το παιχνίδι αυτό να είναι ένα απ’ όλα. Αν ο Ολυμπιακός δεν το κερδίσει, οι ελπίδες του για πρωτάθλημα λιγοστεύουν πάρα πολύ. Αυτό είναι το μοναδικό του κίνητρο για να μην πικράνει πάλι τον κόσμο του. Που θα είναι εκεί για να τον βοηθήσει».

Από το Blogger.