Ρίζου: «Ευθύνη του Ατρομήτου το γήπεδο από το 2012»

Στο γεγονός πως δεν τιμωρείται η ΠΑΕ Ατρόμητος επειδή δεν της ανήκει το γήπεδο του Περιστερίου, στέκεται η κα. Ελευθερίου Ρίζου στην αρχική της τοποθέτηση.

Αναφέρει πως το γήπεδο παραχωρείται στον Ατρόμητο 6ώρες πριν από κάθε αγώνα, είναι επινόηση της απόφασης, η οποία αποδεικνύεται με δημόσια έγγραφα.

Η τοποθέτηση της κα. Ρίζου για την ευθύνη του Ατρομήτου:  

«Διαβάσαμε στην απόφαση κάτι που δεν είχε ειπωθεί, ότι ο Ατρόμητος κάθε Κυριακή παραλαμβάνει το γήπεδο έξι ώρες πριν από τον αγώνα, από τον Δήμο. Αυτό είναι επινόηση της απόφασης δεν προβλήθηκε ποτέ. Και καταλήγει η απόφαση ότι η ευ8ύνη βαρύνει τον Δήμο. Ο ισχυρίσμός αυτός διαψεύδεται από δημόσια έγγραφα.

Υπάρχει συμφωνητικό ανάμεσα στον δήμο και την ΠΑΕ Ατρόμητος στις 10 Αυγούστου. Εκεί αναφέρεται ότι το γήπεδο παραχωρείται στην ΠΑΕ, η χρήση του. Και συνεχίζει ότι η ΠΑΕ αναλαμβάνει τα έξοδα για τη συντήρηση του γηπέδου αποκλειστικά. Διάρκεια παραχώρησης είναι 12ετής από 1/8/2012 και λήγει 31/7/2024.

Ο δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για την έκδοση άδειας του γηπέδου, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συμφωνητικό. Όλη την ευθύνη του γηπέδου την είχε ο Ατρόμητος από τον Αύγουστο του 2012.»

«Όχι μόνο έχει την ευθύνη του γηπέδου, αλλά το παραχωρεί»

«Για τον αγώνα του ΠΑΕ Γιάννινα με ευρωπαϊκή ομάδα υπάρχει έγγραφο που ο Ατρόμητος το παραχωρεί. Όχι μόνο έχει την ευθύνη του γηπέδου αλλά το παραχωρεί κιόλας σε άλλες ομάδες. Τι να πούμε για την παραδοχη της εκαλουμένης ότι μπήκε έξι ώρες πριν από το παιχνίδι στο γήπεδο αλλά δεν φέρει ευθύνη.

Η εκκαλουμένη απόφαση επιρρίπτει ευθύνες στον παρατηρητή γιατί δεν επιθεώρησε το γήπεδο. Ο Ατρόμητος είχε άπλετο χρόνο από την παραλαβή για την κανονικότητα του γηπέδου. Παρέλαβε το γήπεδο, ακόμη και αν το δεχθούμε, δεν το επιθεώρησε, δεν το φρόντισε, δεν το διόρθωσε.

Ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης είπε ότι δεν έχει υπό την ευθύνη του τις εγκαταστάσεις του γηπέδου.  Δεν πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις με λέιζερ από το δήμο. Η ΠΑΕ προσκόμισε μετρήσεις μία μέρα μετά, σύμφωνα με τις οποίες τα δοκάρια ήταν κανονικά!»

Από το Blogger.