Αλεξίου: «Ο Ατρόμητος έλεγε ότι όλα έγιναν καλά αλλά μην βλέπετε τι γράφει ο Μανούχος γιατί ενεργούσε με δόλο»

Συνέχεια των όσων κατέθεσε η κα. Έλλη Ρίζου στην εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρωτόδικη απόφαση σχετικά με την αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στον Ατρόμητο, ο Αλέξης Αλεξίου πήρε τον λόγο.

Τόνισε πως οι άνθρωποι του Ατρομήτου επικοινωνούσαν  πως… όλα ήταν καλά και πως ό,τι έγραψε στο φύλλο αγώνος ο κος Μανούχος συνέβη με δόλο. Τόνισε μάλιστα πως η εγκαλούμενη απόφαση πρόκειται για «απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης».

Η τοποθέτηση του Αλέξη Αλεξίου:

«Με την απόφαση γίναμε σοφότεροι. Στην Ολλανδία αγώνας δεν ξεκίνησε αν το δοκάρι δεν σηκωθεί μισό πόντο. Για κάποιους εδώ μπορεί και η κανονικότητα να τηρείται κατά βούληση.   Μάθαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Η κανονικότητα των δοκαριών έχει κριθεί και δεν έχει προσβληθεί, δεν αποτελεί λόγο έφεσης. 

 Ο Ατρόμητος έλεγε ότι όλα έγιναν καλά αλλά μην βλέπετε τι γράφει ο Μανούχος γιατί ενεργούσε με δόλο. Αυτό δεν μπορείτε να το ακούσετε. Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η διαδικασία σήμερα θα έπρεπε να είναι μόνο υποβολή εγγράφων. Ο Ατρόμητος δεν είπε τίποτα για αντικανονικό γήπεδο που παρέλαβε από το δήμο. Με πρόσφατη απόφαση στη Διαύγεια φαίνεται ότι ο Ατρόμητος έχει εκτελέσει σωρεία εργασιών προκειμένου το γήπεδο να ελεγχθεί και να αδειοδοτηθεί. Αυτό φαίνεται με έγγραφα που δεν προσβάλλονται.»

Από το Blogger.