Ο Μωραΐτης στην 20άδα των τριπόντων του Περιστερίου

Ο Δημήτρης Μωραΐτης έφτασε σε δύο ξεχωριστά επιτεύγματα μέσα από το παιχνίδι της Καρδίτσας…

*Έχοντας εννιά πόντους έγινε ο 42ος στην ιστορία του Περιστερίου στην Basket League που έφτασε τους 300+.

*Με το μοναδικό εύστοχο τρίποντο του (1/2) μπήκε στην 20άδα της ιστορικής, «κυανοκίτρινης» λίστας. Έφτασε στην 20ή θέση και στα 46 τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Κατά τα άλλα για το Περιστέρι…

*Ο Λεωνίδας Κασελάκης με την 309η εμφάνιση του ξεπέρασε στην ιστορική λίστα της Basket League δύο ανθρώπους που ήταν παρόντες στο χθεσινό παιχνίδι αλλά από διαφορετικά πόστα. Τον team manager του Περιστερίου Γιώργο Τσιάρα και τον πρόεδρο της Καρδίτσας Γιάννη Μπουρούση. Ο αρχηγός των «κυανοκίτρινων» έφτασε στην 47η θέση της λίστας τον Λάζαρο Αγαδάκο.

Ο αρχηγός του Περιστερίου ωστόσο, μέτρησε 0/6 τρίποντα και σημείωσε την έκτη μηδενική επίδοση εύστοχων σουτ από την περίμετρο, με τουλάχιστον έξι προσπάθειες. Το αρνητικό ρεκόρ κρατάει από την 5η αγωνιστική ο Τρέβις Σίμπσον με 0/7.

*Ο Μίρο Μπίλαν είχε 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, φτάνοντας στην κορυφή των double-double με πέντε τους Τσέβεζ Γκούντγουϊν και Ακίλ Μίτσελ. Ο Κροάτης οδήγησε το Περιστέρι στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, αφού οι «κυανοκίτρινοι» έχουν πλέον οχτώ double-double, λιγότερα μόνο από τον Άρη (11).

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπίλαν δεν χρειάστηκε σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια στα οποία έφτασε σε double-double, να μείνει στο παρκέ για περισσότερα από 28:38 λεπτά στο παρκέ.

*Αυτή ήταν η 400ή ήττα του Περιστερίου στην ιστορία του στην Α’ Εθνική κατηγορία και σε σύνολο 758 αγώνων.

Από το Blogger.