Ο Πρίτζετ «χτίζει» παράδοση κόντρα στο Περιστέρι

Ο Σαΐντ Πρίτζετ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της τρίτης νίκης της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό στη σεζόν, σημειώνοντας τη δεύτερη «20άρα» του στη σεζόν αφού είχε 20 πόντους, μετά τους 25 του αγώνα του πρώτου γύρου. Κόντρα στο Περιστέρι bwin είχε σημειώσει και την κορυφαία επίδοση του στη σεζόν 2020-21 με τον Ιωνικό.

Ο Αμερικανός είχε στα δύο παιχνίδια της Καρδίτσας με το Περιστέρι 45 πόντους με 4/6 βολές, 10/17 δίποντα, 7/8 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και 49 ranking. Πριν δύο χρόνια, στην πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, ως παίκτης του Ιωνικού, σημείωσε την κορυφαία επίδοση του στο σκοράρισμα επίσης απέναντι στο Περιστέρι με 18 πόντους, οπότε και οι τρεις καλύτερες επιδόσεις του στην Basket League σημειώθηκαν σε ματς με τους «κυανοκίτρινους» απέναντι στους οποίους «χτίζει» μία παράδοση.

Ο Πρίτζετ εξάλλου, σημείωσε μόλις την έκτη επίδοση 20 ή και περισσότερων πόντων που συνδυάστηκε με απόλυτη ευστοχία στα τρίποντα, αφού τελείωσε το παιχνίδι με 2/2.

Με τους 20 πόντους του Πρίτζετ και τους 24 του Ρομπέρτο Γκάλινατ, η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό σημείωσε το πρώτο ζευγάρι επιδόσεων 20+ πόντων στη σεζόν. Στα πρώτα 15 παιχνίδια της στη σεζόν είχε μόλις τέσσερις «20άρες», με τον Πρίτζετ και τον Γκάλινατ να έχουν πλέον από δύο, όσες είχε και ο Τζέιμς Μπέϊτμον πριν αποχωρήσει.

Ακόμη για την Καρδίτσα…

*Ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ είχε 17 πόντους και κανένα λάθος, σημειώνοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση πόντων από παίκτη της θεσσαλικής ομάδας που παράλληλα έμεινε χωρίς στατιστικό λάθος. Κορυφαία παρέμεινε εκείνη των 18 που είχε ο Άλεξ Χάντερ στο εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ο Σλοβένος εκτέλεσε εξαιρετικά εντός πεδιάς (3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα) και μάλιστα σημείωσε τη 14η επίδοση 60%+ στα τρίποντα, μεταξύ των παικτών που δεν έκαναν λάθος στο παιχνίδι τους. Κορυφαία επίδοση είναι εκείνη που είχε ο Όμηρος Νετζήπογλου πριν μία εβδομάδα με 4/4 τρίποντα και κανένα λάθος στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Από το Blogger.