Ο Λιονέλ Μέσι δώρισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τους σεισμοπλήκτους σε Τουρκία και Συρία

Το ανθρώπινο πρόσωπο του δείχνει έμπρακτα ο ποδοσφαιρικός αστέρας, Λιονέλ Μέσι, μετά την δωρεά που έκανε στις πολύπαθες Τουρκία και Σύρια, καθώς ο σεισμός δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του.

Το ποσό, που σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ έρχονται μέσω του ιδρύματος του διεθνούς ποδοσφαιριστή, «LeoMessi Foundation».

Το «Leo Messi Foundation» είναι ένα οικογενειακό ίδρυμα που φροντίζει για την υγεία και την εκπαίδευση των παιδιών του κόσμου. Ο μεγαλύτερος αδερφός του Leo, Matias Messi, οργανώνει τις δραστηριότητες του οργανισμού σε συνεργασία με τη UNICEF.

Ο Μέσι δώρισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία. Επίσης, γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Ντεμιράλ, ο Ντιμπάλα, ο Μπονούτσι, αλλά και άλλοι, έχουν κάνει κινήσεις για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τον σεισμό στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα και ο Ασράφ Χακίμι, που είναι συμπαίκτης του Μέσι στην Παρί, και οδήγησε το Μαρόκο στην τετράδα του Μουντιάλ σκέφτεται να δώσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του για τον ίδιο σκοπό.


Από το Blogger.