ΑΕΚ: Ο Νταμιάν Σιμάνσκι συμπλήρωσε «4» κίτρινες κάρτες και «χάνει» δύο παιχνιδία!

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Λεβαδειακό στην «Αγιά Σοφιά» για την 22η αγωνιστική της Super League, όμως δεν ήταν ένα τρίποντο που ήρθε «αναίμακτα».

Κι αυτό καθώς ο Νταμιάν Σιμάνσκι με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης από τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδοπουλο συμπλήρωσε επτά. Συνεπώς ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να τον στερηθεί για δύο παιχνίδια.

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν ως την έναρξη των πλεί οφ η ΑΕΚ δεν έχει και το ευκολότερο πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα η Ένωση θα πάει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ, εν συνεχεία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατόπιν παίζει με τον ανεβασμένο ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Super League, έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά».

Έτσι παρουσιάζει ενδιαφέρον ποια δύο από τα παραπάνω παιχνίδια θα επιλέξει ο Αλμέιδα προκειμένου ο πολύτιμος Πολωνός χαφ θα δηλωθεί ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ έχει ήδη δηλώσει ότι θα απουσιάσει ο Αρόλντ Μουκουντί για τον ίδιο λόγο.

Από το Blogger.