Θα ξεπερνάει κάθε λογική αν γίνει… και αυτό με Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό, το άγχος με τον Προμηθέα και το… θαύμα που ψάχνουν οι Πράσινοι στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Πόσες ελπίδες έχουν άραγε;

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε για μία ακόμη φορά το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς έκανε ντέρμπι το παιχνίδι με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έπαιξαν με προβλήματα και απουσίες, ακόμη και έτσι, όμως, είναι πολύ ανώτεροι ποιοτικά από τους Πατρινούς. Αυτό, όμως, δεν φάνηκε στο παρκέ και μάλιστα τρία λεπτά πριν από το φινάλε το σκορ ήταν 76-76. Ο Παναθηναϊκός εν τέλει πήρε τη νίκη χάρη στις μεγαλύτερες προσωπικότητες, που διαθέτει. Σε αυτά τα τρία λεπτά ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να κάνει μία επίθεση της προκοπής και έτσι ήρθε το 87-79.

Γενικώς, πάντως, ήταν μία εικόνα αυτή του Παναθηναϊκού, που δεν δίνει και πολλές ελπίδες για κατάκτηση της κούπας στο φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου, που ακολουθεί. Ούτως ή άλλως το μεγάλο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την υπέρβασή τους και να κλέψουν την παράσταση. Με τέτοιες εμφανίσεις, όμως, όπως πριν από λίγο, δεν έχουν ιδιαίτερη τύχη.

Αν και, πάντως, σε ένα παιχνίδι μία κι έξω όπως είναι αυτά του φάιναλ-έιτ όλα μπορούν να γίνουν. Και συν τοις άλλοις στα παιχνίδια της Κρήτης θα είναι παρόντας και ο Γιώργος Παπαγιάννης, του οποίου η κατάσταση βελτιώνεται.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παραμένει στο στόχαστρο όλων και το φάιναλ-έιτ της Κρήτης μοιάζει η τελευταία του ευκαιρία για να τελειώσει την χρονιά στο ΟΑΚΑ. Αν το κερδίσει, μετά δεν μπορεί να τον κουνήσει κανείς. Αν γίνει, όμως, το αντίθετο, από κει και πέρα θα είναι έκπληξη αν παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αρκετές φορές έχει αναφερθεί αυτό τον τελευταίο καιρό, ότι, δηλαδή, οι μέρες του είναι μετρημένες, αλλά τώρα μοιάζει να είναι κάτι, που θα γίνει πραγματικότητα.

Πως, δηλαδή, θα μπορέσει να μείνει κι άλλο στην ομάδα αν χάσει και το Κύπελλο; Όλα μπορούν να γίνουν στον αθλητισμό, αλλά αυτό θα είναι πλέον πέρα από κάθε λογική. Οι μέρες πλησιάζουν και οι απαντήσεις θα έρθουν, οπότε όλοι πρέπει να κάνουν υπομονή.

sportdog.gr

Από το Blogger.