Ο ΠΑΟΚ υπέστη τις συνέπειες της νοοτροπίας του - "Εγκληματικό" λάθος Λουτσέσκου με τον τίτλο!

Δεν υπάρχει τρόπος να δικαιολογηθεί, το γεγονός ότι οι Ασπρόμαυροι δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στις καθυστερήσεις. Από έναν Αστέρα, μάλιστα, που δεν λες και ότι έχει εύκολο δα το να σκοράρει.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει το ίδιο σκηνικό φέτος με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα να πηγαίνει φαινομενικά άνετα για το τρίποντο και στο τέλος, με κάποιο τρόπο, να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Δεν υπάρχει τρόπος να δικαιολογηθεί, το γεγονός ότι οι Ασπρόμαυροι δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στις καθυστερήσεις. Από έναν Αστέρα, μάλιστα, που δεν λες και ότι έχει εύκολο δα το να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ υπέστη τις συνέπειες της νοοτροπίας του. Και θα εξηγήσουμε τι, ακριβώς, εννοούμε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να πείσει τους πάντες ότι παρά τις μεγάλες νίκες του τελευταία, δεν πάει για το πρωτάθλημα. Το ότι δεν το είπε, επηρέασε άμεσα την ομάδα. Δεν της έβαλε πίεση. Δεν την έκανε να διαχειρίζεται και να παίζει με το άγχος του αποτελέσματος. Γι' αυτό και επήλθε το mental breakdown στην Αρκαδία, το οποίο είχε ως τελική συνέπεια να χαθούν ακόμα δύο πολύτιμοι βαθμοί.

Σε μία χρονιά ανοικοδόμησης, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να μετρά πολλά κέρδη. Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης τα κορυφαία από αυτά. Ωστόσο όταν κάνεις την αντεπίθεσή σου και βλέπεις ότι μπορείς να μείνεις ζωντανός στη μάχη του τίτλου, είναι κρίμα να κλωτσάς ο ίδιος την τύχη σου. Άλλο να έχανε από την αρχή η ομάδα σε μία δύσκολη έδρα και άλλο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, να δέχεται την απόλυτη ψυχρολουσία της ισοφάρισης. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά πνευματικά...

sportdog.gr

Από το Blogger.