Βαρούχας: « Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Βρουσάι, μπορούσε να πάρει κόκκινη ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε στην «Αθλητική Κυριακή», πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Βρουσάι, αλλά ότι ο Ρούμπεν Πέρεθ θα μπορούσε να αποβληθεί στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Αθλητική Κυριακή»:

Για την διακοπή στην πτώση του Κουρμπέλη: «Εδώ βλέπουμε μια επίθεση της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής αναίτια διακόπτει το παιχνίδι. Η διακοπή γίνεται όταν χτυπήσει ο ποδοσφαιριστής στο κεφάλι. Εδώ όμως, ο Κουρμπέλης δεν έχει πάθει τέτοια ζημιά. Ήταν λάθος η διακοπή του αγώνα από πλευράς του διαιτητή».

Για την κίτρινη στον Πέρεθ: «Ήταν σωστή η κάρτα».

Για ένα φάουλ του Πέρεθ αργότερα: «Έχουμε ένα πάτημα πάνω στον παίκτη του Ολυμπιακού. Θα μπροούσε κι εδώ να υπάρχει κάρτα, που θα ήταν δεύτερη και θα σήμαινε αποβολή».

Για το γκολ του Βρουσάι: «Εδώ θα δείξουμε ότι την ώρα που γίνεται η μεταβίβαση ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι σε θέση οφσάιντ και κάνει διεκδίκηση της μπάλας. Συμμετέχει στην φάση, σωστά ο διαιτητής πήγε στο VAR και είδε ότι υπάρχει αυτή η παράβαση. Ο βοηθός ήταν σε λάθος θέση, ήταν 3 μέτρα μακριά και γι’ αυτό δεν υπέδειξε τίποτα».

Για την πρώτη κάρτα του Παπασταθόπουλου: «Κάνει ένα μαρκάρισμα, είναι παράβαση, είναι κίτρινη, σωστά δίνεται από τον διαιτητή».

Για την δεύτερη κάρτα του Παπασταθόπουλου: «Εδώ κάνει προβολή, βρίσκεται στο έδαφος, το χέρι δεν είναι στήριξης, γιατί βλέπουμε ότι σηκώνει το χέρι του. Ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη».

Από το Blogger.