Ατρόμητος: «Αμφισβητούμε τις δηλώσεις Παχατουρίδη»

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης ξεμπρόστιασε τα μυθεύματα της ΠΑΕ Ατρόμητος ότι δήθεν το γήπεδο παραδίδεται λίγο πριν τον αγώνα στην ομάδα.

Κάτι τέτοιο ΔΕΝ ισχύει, τόσο δια στόματος Δημάρχου Περιστερίου, όσο και δια των δημοσίων εγγράφων που επικαλέστηκε η κα. Ρίζου που δείχνουν τον Ατρόμητο υπεύθυνο του αγωνιστικού χώρου από το 2012.

Μάλιστα, η τρομακτική στάση που διατηρεί η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράστηκε μέσα από τον κος. Λίβα ο οποίος δήλωσε πως: «αμφισβητούμε τις δηλώσεις του Παχατουρίδη. Δεν υπάρχει ηχητικό ντεκουμέντο», δείχνοντας πως ο Ατρόμητος είναι έτοιμος ακόμα και για ρήξη με τον Δήμο.

Η τοποθέτηση του Λίβα:

Ο ΚΑΠ λέει ότι για την τύχη του αγώνα αποφασίζουν τα δικαιοδοτικά όργανα. Παρότι δεν έει ειπωθεί τουλάχιστον ευθέως από κανένα, πρέπει να πούμε ότι η ΠΑΕ δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία να κοντύνει τα δοκάρια. Το γήπεδο έχει ελεγχθεί πάμπολες φορές. Σε καμία περίπτωση, δεν είχε καμία υπαιτιότητα η ΠΑΕ γι α οποιαδήποτε παρέμβαση στις δύο εστίες. Για τις δηλώσεις του Παχατουρίδη, τις αμφισβητούμε, δεν υπάρχει ηχητικο ντοκουμέντο. Δεν έχει καμία επαφή με τα διαδικαστικά ζητήματα. Δεν υάρχει αμφισβήτηση αν ελέγχθηκε το γήπεδο τις επόμενες ημέρες. 

Καθημερινή επαφή με το γήπεδο επί της ουσίας δεν έχουμε. Η ΠΑΕ κάνει μία προπόνηση στο συγκεκριμένο γήπεδο, προπονούμαστε στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη. Καθημερινή επαφή με το γήπεδο δεν υπάρχει.

Από το Blogger.