Από Τετάρτη η απόφαση για το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε σήμερα (24/02) σχετικά με την έφεση που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρωτόδικη απόφαση σχετικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην παράταση αυτή που δόθηκε, σημείο αναφοράς ήταν η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον εκπρόσωπό της, Βασίλη Δημακόπουλο, να… επιμένει για προθεσμία υποβολής υπομνημάτων.

Έτσι, το προεδρείο της διαδικασίας αποφάσισε να δοθεί η εν λόγω παράταση έως την ερχόμενη Τρίτη (28/02) το μεσημέρι και ως εκ τούτου η απόφαση αναμένεται από την Τετάρτη και έπειτα.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως κανένας εκ των παρευρισκόμενων δικηγόρων δεν θέλησε να ζητήσει προθεσμία υποβολής υπομνημάτων και παραιτήθηκαν την διαδικασίας, με τον κος. Δημακόπουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να… πιέζει για την εν λόγω προθεσμία.

Στην ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία καθώς οι τοποθετήσεις της κα. Ρίζου και του κος. Αλεξίου ήταν καίριες που οδήγησαν ακόμα και στο αίτημα… αποβολής της ΠΑΕ ΑΕΚ από την αίθουσα, δια στόματος Αλέξης Κούγια.

Η σκευωρία που έχει «στήσει» ο Ατρόμητος, με συμπαίκτες τους αιώνιους αντίπαλους – οι οποίοι συμπράττουν εντυπωσιακά – είναι έτοιμη να πέσει μετά τη σημερινή εκδίκαση.

Από το Blogger.