Η ΟΔΠΕ «γύρισε τα ρούχα της αλλιώς»

Η ΟΔΠΕ διεξήγαγε εκλογές και όπως λέμε κατά την εύηχη παρομοίωση «γύρισε τα ρούχα της αλλιώς»…

Δεν άλλαξε σε τίποτα. Αντί να έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Μπαλτάκο, αντί να ζητήσει συνάντηση και επαφή μαζί του, αντί να δρομολογήσει  σε έστω έκτακτη γενική Συνέλευση την αναγνώρισή της ως μέλος της ΕΠΟ (βάσει της ολισθητικής μελέτης της UEFA) με μία ανακοίνωση – παραλήρημα στράφηκε απ΄ ευθείας απέναντι στην ΕΠΟ.

Κατέθεσε εις βάρος της αγωγή «διότι δεν κλήθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση και δεν αναγνωρίστηκε ως μέλος της Ομοσπονδίας». Και μιλάει επί του παλιού Καραμάνη (τώρα είναι ο….νέος, ο αδελφός του) όταν όλα ήταν διαλυμένα.

Αντί να ψάξουν στην ΟΔΠΕ που πήγαν τα εκατομμύρια του ταμείου αλληλοβοηθείας διαιτητών (ΚΑΔΙΠ) αντί να φροντίσουν να βρουν ποιος το έσκασε με…. «γίδα στην πλάτη», τώρα τα έβαλαν και με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος είναι πάντοτε και ανοιχτός σε διάλογο και δημοκρατικός, αλλά κυρίως θέλει την αυτονομία της διαιτησίας, καθώς του είναι βαρίδι όπως σε κάθε παράγοντα.

Για το θέμα ένα μέλος της ΟΔΠΕ και πρόεδρος του ΣΔΠ Ηλείας, έστειλε την εξής ανακοίνωση:

Με έκπληξη έμαθα την απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών -ΟΔΠΕ για να κατατεθεί αγωγή κατά της ΕΠΟ στο θέμα με την μη αποδοχής της αίτησης μας.

Ένας οικογενειακός λόγος παρά πολύ σοβαρός ( απώλεια συγγενικού προσώπου ) δεν μου επέτρεψε να ήμουν παρών στο Δ Σ και νά καταθέσω την άποψη μου ώστε να καταγράφει στα πρακτικά.

Ήμουν και παραμένω τής άποψης ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την επίλυση των ζητημάτων με γνώμονα το εμείς.

Με αντιπαράθεση ΔΕΝ μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα.

Ταυτίζομαι απόλυτα με άποψη των συναδέλφων του ΔΣ Σπανεα και Τσιργουλα για την μη δικαστική προσφυγή.

Σπύρος Φ Βασιλείου

Μέλος ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών-ΟΔΠΕ

Πρόεδρος ΣΔΠ Ηλείας

Πρώην Διαιτητής Α Εθνικής

referees.gr

Από το Blogger.