Το παρασκήνιο στη Super league 2 είναι ιδιαιτέρως …..«χοντρό»!

Εκλογές έχει κοντά σιμά, η δεύτερη τη τάξει λίγκα και ταυτόχρονα είναι η μοναδική που δεν έχει ούτε….τσίγκο στο ταμείο της από την ΓΓΑ. Ομιλούμε για την επιχορήγηση που ήταν να λαμβάνει για το 2022.

Εκεί, λοιπόν, εικάζεται πως έχει παίξει ρόλο η μετωπική που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός μέσω του προέδρου του,  στον Λεωνίδα Λεουτσάκο. Το θέμα , μάλιστα, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν δεν είναι ….προσωπικό. Είναι ακριβώς εποπτικού ελέγχου.

Οι ομάδες χρήματα διεκδικούν. Οι υποσχέσεις είναι μέχρι στιγμής φρούδες, οπότε ΑΡΚΕΤΟΙ από την πάλαι ποτέ δεύτερη εθνική κατηγορία ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ (αν όχι εξαναγκάζονται…) να αλλάξουν ρότα, πρόσωπα και ψήφο!

Φυσικά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Διότι όλοι γνωρίζουν πως μια μεγάλη ομάδα δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη να άλλαξε κλίμα και εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο. Λένε πως τα αγωνιστικά θέματα (σφαλιάρα από ΑΕΚ, αλλαγές προπονητών, αδύναμο ρόστερ, υπερήλικοι παίκτες κ.τ.λ.) έχουν αναγκάσει την μεγάλη ΠΑΕ στον μονόδρομο της προσωπικής κόντρας. Όπως με τον Μπαλτάκο, έτσι και με τον Λεουτσάκο….Άντε να δούμε που θα βγει….

Παρασκήνιο δεύτερο. Μάλλον κουίζ για δυνατούς λύτες.

Ο παράγοντας είναι ποδοσφαιρόφατσα. Ξύπνιος , καπάτσος, με χρήμα πολύ. Κάποτε διεκδίκησε ακόμα και την ΕΠΟ. Την προεδρεία της.

 Όταν είδε γύρω του «χορηγούς» μαζεμένους, ώστε να τον ελέγχουν, τα βρόντηξε. Γενικά από το ποδόσφαιρο. Δεν είχε μάθει να τον ελέγχουν όταν από μικρός ήταν στο «Επιχειρείν». Θα τον ήλεγχαν στην μέση ηλικία;  

Έτσι αποσύρθηκε. Αλλά ένας τέως φίλος και συνεταίρος του προσπάθησε να τον πυροβολήσει 

Με ψυχολογικές σφαίρες ΝΤΟΥΜ ΝΤΟΥΜ. ΑΣ πούμε πως ήταν άστοχος. Διότι του ξάφρισε γύρω στα 20 εκ. Ευρώ και από πάνω σκορπάει πληρωμένα δημοσιεύματα από τη Βόρειο Ελλάδα για συγγενικά πρόσωπα και φίλους τους.

 Η ιστορία έχει οδηγηθεί στα ποινικά και αστικά δικαστήρια. Οι πρώτες αποφάσεις δικαίωσαν τον πρώην υποψήφιο πρόεδρο του ποδοσφαίρου μας, αλλά έπεται και συνέχεια. Που δεν αναμένεται ευοίωνη για τον συνέταιρο…

referees.gr

Από το Blogger.