Λουτσέσκου: «Για τη δυναμική της ομάδας θα ήταν καλύτερα να είχε γίνει το παιχνίδι με τη Λαμία»

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται σήμερα Δευτέρα (13/2, 18:00) στην Τρίπολη από τον Αστέραγια την 22η αγωνιστική της Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το συγκεκριμένο ματς και όχι μόνο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την αναβολή του αγώνα στη Λαμία τονίζοντας πως θα ήταν καλύτερο να έχει γίνει ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων και την επιστροφή του Τάισον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία που αναβλήθηκε: «Για τη δυναμική της ομάδας θα ήταν καλύτερα να είχε γίνει το παιχνίδι με τη Λαμία, απλά πρέπει να το αποδεχθούμε γιατί συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ένας επιπλέον λόγος που θα ήθελα να μην είχε αναβληθεί το παιχνίδι είναι ότι θα υπήρχε η ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το κίνητρο όλων των ποδοσφαιριστών σε υψηλό επίπεδο επομένως ήθελα να γίνει το παιχνίδι με τη Λαμία».

Για το θέμα της νοοτροπίας που καυτηρίασε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο χρόνος τα διορθώνει όλα αυτά και οι συζητήσεις μέσα στα αποδυτήρια και η ανάλυση όλων όσων κάνουμε ή δεν κάνουμε σωστά. Επίσης, είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πώς μπορούμε να λειτουργούμε καλύτερα σε κάποιες καταστάσεις. Μετά το τέλος του αγώνα δεν μίλησα για κακή νοοτροπία μίλησα για εγωισμό. Πολλές φορές ξέρετε ο εγωισμός δεν είναι κακό πράγμα γιατί πολύ απλά μπορεί ένας ποδοσφαιριστής μέσα σε ένα αγώνα να προσπαθήσει να δώσει μία λύση για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό πολλές φορές οδηγεί σε λάθος απόφαση ενώ μπορεί να έχεις δίπλα σου τη σωστή αυτά όλα διορθώνονται μέσα από αναλύσεις και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές μου και φυσικά τα διορθώνει όλα ο χρόνος».

Για την επιστροφή του Τάισον: «Φυσικά και είναι πολύ θετική η επιστροφή του Τάισον. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις, είναι έμπειρος και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μπροστά στην εστία είναι σαν να έχει κρύο αίμα, καθαρό μυαλό».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πάντα κάθε ματς απέναντι στον Αστέρα είναι πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλός μας διαθέτει πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Αρκεί να σταθούμε στα αποτελέσματα που έφερε μέσα στην έδρα του απέναντι σε τρεις ομάδες, κέρδισε τον Παναθηναϊκό, έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και θα μπορούσε να έχει κερδίσει και το παιχνίδι ενώ επίσης δεν έχασε από την ΑΕΚ, όλα αυτά δείχνουν ότι έχει μία ομάδα ο Αστέρας με τεράστια δυναμική. Αλλά και εμείς από τη δική μας πλευρά πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου απολαμβάνουμε να παίζουμε, απολαμβάνουμε να παίζουμε δύσκολους αγώνες, είμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπομονούμε για τον αγώνα».

Από το Blogger.