Η Νάπολι έρχεται στην «Αγιά Σοφιά» να «τεκάρει» από κοντά το Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία κάνει μία εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ ως σέντερ φορ κατόπιν απόφασης του Ματίας Αλμέιδα να τον μεταθέσει στην κορυφή της επίθεσης της Ένωσης με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του και τα γκολ του να κάνουν μεγάλο γκελ στην Ευρώπη. 

Πρόσφατα ήρθαν στην Ελλάδα τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Βιγιρεάλ, ωστόσο όπως προκύπτει δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να υπάρχουν επισκέψεις στην Ελλάδα και από την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο, Νάπολι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, οι scouts των «παρτενοπέι» έχουν ενημερωθεί για τις επιδόσεις του άσου της ΑΕΚ στην Ελλάδα και είναι πιθανό να έρθουν στην χώρα μας για να τον δουν. Μάλιστα, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει λίαν συντόμως. Ίσως μέσα στο Φλεβάρη, ίσως στις αρχές Μάρτη.

Όπως και να ΄χει το θέμα, το βέβαιο είναι πως το όνομα του Λιβάι Γκαρσία ακούγεται, πλέον, πολύ έντονα στην Ευρώπη, αλλά και στα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως είναι η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία. 

Και ως γεγονός είναι σημαντικό για την ΑΕΚ που έχει στην κατοχή ένα περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να της αποφέρει πολλά οικονομικά οφέλη.

Να θυμίσουμε πως ο Λιβάι έχει συμβόλαιο έως το 2025, με την προηγούμενη πάδα να έχει περίπου 40% ρήτρα στο συμβόλαιό και εσχάτως να ακούγεται πως η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο με επταψήφιο αριθμό αποδοχών.

Από το Blogger.