Πέσιτς: « Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, έδειξε χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε»

Η Εθνική ομάδα επικράτησε της Σερβίας με 97-92, με τον τεχνικό των «Πλάβι» Σβέτισλαβ Πέσιτς να στάζει μέλι για τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, ελέγξαμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και ξεκινούσαμε από την άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δυσκολέψαμε τις διεισδύσεις τους, δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ένα εντελώς νέο παιχνίδι. Χάσαμε τον Γιόβιτς, μας έλειψε η εμπειρία του και μας στοίχισε. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, έδειξε χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Κάθε λεπτό που περνούσε αποκτούσαν και περισσότερη αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», τόνισε ο Πέσιτς.

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε: «Ήταν μια σκληρή ήττα για μας. Είχαμε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο παίζαμε καλή άμυνα και ελέγχαμε το ματς, ενώ στο δεύτερο χαλαρώσαμε, δώσαμε αυτοπεποίθηση στην ελληνική ομάδα και επέστρεψε στο παιχνίδι. Όταν αποκτάς αυτοπεποίθηση και παίζεις μπροστά στο κοινό σου, τότε είναι δύσκολο να σταματήσεις μια ομάδα».

Από το Blogger.