Μίτσελ: «Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ τέτοια λάθη τα πληρώνεις, σήμερα κάναμε αρκετά»

Στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στην Opap Arena με 3-0.

«Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ τέτοια λάθη τα πληρώνεις, σήμερα κάναμε αρκετά», ανέφερε και χαρακτήρισε καταστροφικό το πρώτο ημίχρονο. «Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές μας βοήθησαν, αλλά είναι βαρύ το αποτέλεσμα για εμάς», πρόσθεσε.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έχουμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, χαρίσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες αλλά είχαμε τα δοκάρια, ενώ το πέναλτι μας δυσκόλεψε αρκετά για τον επαναληπτικό. Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ τέτοια λάθη τα πληρώνεις, σήμερα κάναμε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές μας βοήθησαν, αλλά είναι βαρύ το αποτέλεσμα για εμάς. Αν υπήρχε εξήγηση για το πως παίζουμε στην αρχή θα υπήρχε και λύση, όταν γίνεται αυτό κόντρα σε μεγάλες ομάδες το πληρώνεις. Δεν πάμε καλά αν πρέπει να εξηγήσουμε στους παίκτες να είναι ήρεμοι και να μην κάνουν τέτοια λάθη. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο μέρος ίσως έχουμε ελπίδα, αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Από το Blogger.