«Παρασκήνιο για να κόψει την πορεία της ΑΕΚ στο νταμπλ!»

Την στιγμή που η ΑΕΚ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει ένα ματς στα χαρτιά, «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα κάνει λόγο για παρασκήνιο κατά της Ένωσης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρε η «Ώρα»:

«Η προπαγάνδα του τύπου «η ΑΕΚ φοβάται να παίξει με τον Ατρόμητο» είναι ούτως ή αλλως γελοία, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν την πιστεύουν ούτε εκείνοι που την ασκούν. Η ΑΕΚ διαχρονικά δεν έχει φοβηθεί να παίξει συνθήκες που ήταν πραγματικά ανίσχυρη, διοικητικά και αγωνιστικά και που πήγαινε δεδομένα ως πρόβατο επί σφαγή.

Η ΑΕΚ, το ξέρουμε καλά όσοι κινούμαστε γύρω της, αλλά το ξέρουν καλά και οι άλλοι, θα ήθελε να παίξει φυσικά και με τον Ατρόμητο και να μην έχει μία αγωνιστική εκκρεμότητα, που μόνο κακό της κάνει.

Η ΑΕΚ όμως γνωρίζει πολύ καλά και όλο το παρασκήνιο που έχει στηθεί για να ανακοπεί η πορεία της προς το νταμπλ, στη σεζόν που επέστρεψε στο σπίτι της και συνάμα στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος. Και σε αυτό το παρασκήνιο δεν γίνεται και δεν πρόκειται να του χαριστεί ή να μην το πολεμήσει μέχρις εσχάτων. Κι έχει όλους τους «Ενωσίτες» δίπλα της. Και θα το νικήσει προς μεγάλη απογοήτευση όσων χαίρονται τώρα, μπροστά στο πρόσκαιρο συμφέρον».

Από το Blogger.