«Ο κόουτς θα μας δώσει το κίνητρο για μια μεγάλη πρόκριση»

Για το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Γυναικών υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη, μίλησαν οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες Ελένη Κακαμπούκη, Σοφία Κόγγουλη, Βεατρίκη Σαρρή και Δέσποινα Χατζηνικολάου, στο πλαίσιο της Media Day που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Σοφία Κόγγουλη: "Νέο ξεκίνημα για εμάς σήμερα με την έλευση του νέου προπονητή. Στόχος είναι να δουλέψουμε σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα. Έχουν γίνει αρκετά βήματα προόδου για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση είναι ένα όνειρο για όλες μας και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στο μέλλον. Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα θα φανεί το γήπεδο, τόσο στα φιλικά προεοτοιμασίας το προσεχές διάστημα, όσο και στις επίσημες υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου".

Ελένη Κακαμπούκη: "Είμαστε χαρούμενες για την πρώτη μας συγκέντρωση με τον νέο προπονητή και πιστεύω οτι η συνεργασία που είχαμε με τον κοουτς στο παρελθόν θα μας βοηθήσει στο να προσαρμοστούμε πιο εύκολα. Στόχος είναι να κυνηγήσουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Επιδιώκουμε εδώ και αρκετό καιρό μια πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση και οφείλουμε να παλέψουμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαι πεπεισμένη οτι ο κύριος Κατηκαρίδης θα μας δώσει το κατάλληλο κίνητρο να διεκδικήσουμε μια πρόκριση σε τελική φάση, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο".

 Οι δηλώσεις της Βεατρίκης Σαρρή και της Δέσποινα Χατζηνικολάου:




Από το Blogger.