Ατρόμητος-ΑΕΚ: Όσα αναφέρουν οι κανονισμοί

Τα πράγματα τα οποία είδαμε σήμερα στο Περιστέρι είναι πρωτοφανή και ο χρόνος που χρειάστηκε με γελοίες προσπάθειες από πλευράς Ατρομήτου να διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση σε κάνει να απορείς με την κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τις πρώτες μετρήσεις ύστερα από την ένσταση της ΑΕΚ για τις διαστάσεις των τερμάτων στο Περιστέρι, τα μέτρα που χρησιμοποίησαν οι αρμόδιοι έδειξαν 5 ως και 7 εκατοστά απόκλιση από το προβλεπόμενο των διαστάσεων.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου προσπάθησαν με αστείους τρόπους, σκάβοντας τον αγωνιστικό χώρο στη γραμμή κάθε εστίας με σκοπό να κατεβάσουν το έδαφος και να επαναφέρουν σε σωστά επίπεδα τις διαστάσεις.

Δεν κατάφεραν τίποτα στο Περιστέρι και στην τελευταία μέτρηση από τον Μανούχο, οι διαστάσεις παρέμειναν σε μια μεγάλη απόκλιση τεσσάρων πόντων, κάτι που οδήγησε στην απόφαση του διαιτητή να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η πλευρά του Ατρομήτου προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στην ΑΕΚ για όλο το σκηνικό που δημιουργήθηκε έχοντας περάσει πως οι διαστάσεις μετατράπηκαν σε φυσιολογικές και πως από την αρχή η διαφορά ήταν σε μικρότερα επίπεδα.

Από το Blogger.