Απίστευτες καταστάσεις στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, στον αέρα ο αγώνας

Απίστευτα σκηνικά στο γήπεδο του Ατρομήτου με εικόνες που δεν τιμούν κανέναν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εντόπισαν πρόβλημα στο ύψος των δοκαριών και έπειτα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πρόβλημα και στις δύο εστίες., Συγκεκριμένα πρόκειται για διαφορά άνω των πέντε εκατοστών!

Στη συνέχεια ακολούθησαν τραγελαφικές καταστάσεις με τσάπες και φτυάρια εντός γηπέδου προκειμένου να μαζευτούν τα αμάζευτα…

Συγκεκριμένα, μετά τις πρώτες μετρήσεις ύστερα από την ένσταση της ΑΕΚ για τις διαστάσεις των τερμάτων στο Περιστέρι, τα μέτρα που χρησιμοποίησαν οι αρμόδιοι έδειξαν 5 ως και 7 εκατοστά απόκλιση από το προβλεπόμενο των διαστάσεων.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου προσπάθησαν με αστείους τρόπους, σκάβοντας τον αγωνιστικό χώρο στη γραμμή κάθε εστίας με σκοπό να κατεβάσουν το έδαφος και να επαναφέρουν σε σωστά επίπεδα τις διαστάσεις.

Δεν κατάφεραν τίποτα στο Περιστέρι και στην τελευταία μέτρηση από τον Μανούχο, οι διαστάσεις παρέμειναν σε μια μεγάλη απόκλιση τεσσάρων πόντων, κάτι που οδήγησε στην απόφαση του διαιτητή να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η πλευρά του Ατρομήτου προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στην ΑΕΚ για όλο το σκηνικό που δημιουργήθηκε έχοντας περάσει πως οι διαστάσεις μετατράπηκαν σε φυσιολογικές και πως από την αρχή η διαφορά ήταν σε μικρότερα επίπεδα.


Από το Blogger.