Καρπετόπουλος: «Μπορεί πρωτιά ο Παναθηναϊκός! – Παίρνει δύναμη από την βαθμολογία»

Ο Αντώνης Καρεπτόπουλος στην «SportDay» τόνισε ότι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού του επιτρέπει να ελπίζει στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Αντώνης Καρεπτόπουλος τόνισε ότι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού του επιτρέπει να ελπίζει στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Ο Γιοβάνοβιτς στην ανάλυσή του χρησιμοποίησε τη λέξη που φωτογραφίζει την αρετή που οδήγησε στην ανατροπή: μίλησε για “ψυχραιμία”. Χάρη σε αυτήν ο Παναθηναϊκός πέρασε απ’ το “Βικελίδης”… Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στις λεπτομέρειες, αλλά η νίκη του είναι σημαντική: είναι η δεύτερη στη σειρά κι αν δει κανείς το πρόγραμμα μπορεί να καταλάβει πως του επιτρέπει να “χτίσει” σερί, αυτό που έχει πιο πολύ ανάγκη.

Αν δεν ηττηθεί σε δύο αγωνιστικές απ’ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, δεν αποκλείεται να βρεθεί πρώτος στη βαθμολογία στη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Παίζει την άλλη Κυριακή με τον Βόλο κι έχει εντός και τον Παναιτωλικό πριν ολοκληρώσει, παίζοντας με τον -χωρίς στόχους πλέον- Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Επιπλέον με τη χθεσινή του νίκη κρατά σταθερά μακριά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που παίζουν σήμερα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκει κίνητρα απ’ την ίδια τη βαθμολογία του: την κοιτάζει και παίρνει δύναμη ή την κοιτάζει κι αγχώνεται. Είναι τέτοια η φύση της ομάδας του Γιοβάνοβιτς: μετά το “Βικελίδης” μπορεί τη βαθμολογία να την κοιτάζει χωρίς φόβο. Σήμερα γράφει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά απ’ την ΑΕΚ. Που βέβαια σήμερα, μεταξύ γηπέδου και δικαστή περιμένει έξι βαθμούς».

Από το Blogger.