LiveSport: «Γιοβάνοβιτς μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος!»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί έναν εξαιρετικό προπονητή, που κατάφερε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι, στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά να τον έχει φέτος πρώτο από την αρχή της σεζόν.

Αγωνιστικά λοιπόν έχει κερδίσει απόλυτα τους φίλους του Παναθηναϊκού, όμως πέρα από αυτό με τον χαρακτήρα και το ήθος του «υποκλίνεται» σε αυτόν όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων.

Η «LiveSport» λοιπόν τον αποθεώνει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, με τον κεντρικό τίτλο να είναι: «Γιοβάνοβιτς μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος», ενώ από πάνω αναφέρεται πως: «Ολόκληρη η υγιής ποδοσφαιρική Ελλάδα υποκλίνεται στο ήθος αυτού του σπουδαίου ανθρώπου».

«Οι λόγοι για τους οποίους οι Παναθηναϊκού τον λατρεύουν και ταυτίζονται μαζί του , για πρώτη φορά τόσο πολύ με προπονητή μετά τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα» είναι ένα ακόμα από τα μηνύματα της εφημερίδας.

Τέλος, κάτω από τον κεντρικό τίτλο αναφέρεται: «Πώς η συγκλονιστική στάση και τα λόγια του Σέρβου στη συνέντευξη Τύπου στο Φάληρο τόνωσαν το φρόνημα και την περηφάνεια κάθε φίλου του “Τριφυλλιού”».



Από το Blogger.