Καρπετόπουλος: «Κακός ο Πινέιρο – Έπρεπε να στοχοποιήσει νωρίτερα την Κυβέρνηση ο Ολυμπιακός!»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος υποστήριξε στην «SportDay», πως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να τα βάλει… πολύ νωρίτερα με την Κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία του ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Ο Ολυμπιακός είχε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν πιο απειλητικός από τον Παναθηναϊκό κι ένα δεύτερο στο οποίο ήταν καταιγιστικός. Το παράδοξο είναι ότι το πρώτο ημίχρονο είχε τις δύο πιο μεγάλες ευκαιρίες του: Ο Μπακαμπού σημάδεψε το δοκάρι του Μπρινιόλι και ο Κανός με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα σούταρε άουτ.

Στο β’ ο Ισπανός εξτρέμ ήταν πρωταγωνιστής και μοιραίος συγχρόνως, αφού δεν τελείωσε σωστά ούτε τρεις φάσεις. Όμως, ευκαιρίες έχασαν και οι Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ελ Αραμπί, Μασούρας (οι δύο τελευταίοι ανέβασαν τον Ολυμπιακό όταν μπήκαν, ο πρώτο στη θέση του Μπακαμπού, που δεν τροφοδοτήθηκε κι ο δεύτερος στη θέση του Μπιέλ, που ήταν… αόρατος). 

Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα γκολ στο φινάλε με τον Βρουσάι, που ήταν κι αυτός απειλητικός στο σκάρτο δεκάλεπτο που χρησιμοποιήθηκε. Αλλά ο κακός διαιτητής Πινέιρο το ακύρωσε για οφσάιντ του Ελ Αραμπί μετά από μια περιπετειώδη εξέταση της φάσης VAR, που ξεσήκωσε θύελλα από διαμαρτυρίες.

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση χαρακτήρισε το πρωτάθλημα ένα από τα πιο βρώμικα της ιστορίας και θύμισε την απροθυμία των κυβερνητικών ελεγκτικών μηχανισμών να εγγυηθούν μια στοιχειώδη καθαρότητα και μια κάποια αξιοπιστία. Έπρεπε να έχει στοχοποιήσει την κυβέρνηση πολύ νωρίτερα».

Από το Blogger.