Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Αυτή θα είναι η 20η συνάντηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ στην Αρκαδία.

Η ομάδα της Τρίπολης τα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στη Stoiximan Super League είχε δημιουργήσει μια θετική παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα ως νεοφώτιστος, το 2007-08, επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις. Αρχικά στο γήπεδο του με 2-0 και στον Β’ Γύρο στην Τούμπα με 1-0.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις πέντε πρώτες σεζόν είχε τρεις ήττες σε δέκα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα έδρας. Αυτή η κατάσταση αντιστράφηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και ο Αστέρας Τρίπολης μετρά τρεις νίκες στις τελευταίες 18 αναμετρήσεις τους για όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις της περσινής σεζόν, ενώ στον Α’ Γύρο, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της ομάδας της Αρκαδίας επί του ΠΑΟΚ ήταν στις 27 Φεβρουαρίου 2021 με 2-1.

Το 2-1 είναι το αγαπημένο σκορ των δύο ομάδων, αφού έχει εμφανιστεί στα έξι από τα 19 παιχνίδια, με τρεις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης με αυτό το σκορ και ακόμη τρεις για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Αρκαδίας, πάντως έχει επικρατήσει τέσσερις φορές με 1-0, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μια με αυτό το σκορ.

Οι δύο από τις τρεις ισοπαλίες τους είναι με 1-1, ενώ το μοναδικό 0-0 σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 και από τότε έχουν σημειωθεί γκολ σε όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

19 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 23-19

Από το Blogger.