Δημήτρης Γιαννακόπουλος: 5 «κλεισμένοι» για την επόμενη σεζόν!

Ο Παναηναϊκός διεκδικεί φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή και στα δύο «αιώνια» ντέρμπι της κανονικής περιόδου της Basket League έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να παλέψει απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, όμως το ενδιαφέρον όλων ήδη στρέφεται στην επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προαναγγείλει την δημιουργία μιας ομάδας ικανής να επιστρέψει στους τίτλους και φαίνεται πως προχωρά το «χτίσιμο» της ομάδας με… γοργούς ρυθμούς, όπως έδειξε και στο τελευταίο του live στο Instagram.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ «έδειξε» ουσιαστικά ότι έχουν «κλείσει» ήδη 5 πρόσωπα ενόψει της νέας χρονιάς, με το μόνο γνωστό και σίγουρο όνομα να είναι αυτό του Σάνι Μπετσίροβιτς, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του GM.

Από εκεί και πέρα, το «Τριφύλλι» αναζητά προπονητή και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν μέσα στους «κλεισμένους» που εννοεί ο Γιαννακόπουλος είναι και αυτός, ενώ τα άλλα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να αφορούν παίκτες με τους οποίους έχει φτάσει σε συμφωνία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τους τελικούς της Basket League θα έρθει… μπαράζ ανακοινώσεων, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Από το Blogger.