Θέλει να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας ο Προμηθέας σήμερα κόντρα στη Παρί Μπάσκετ

Τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας τουλάχιστον στη φάση των «16», θα αναζητήσει σήμερα Τετάρτη (22/3, 19:30) ο Προμηθέας που υποδέχεται στο «Δ. Τόφαλος» τη γαλλική Παρί Μπάσκετ, για τη 15η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup.

Η ελληνική ομάδα χρειάζεται νίκη, ανεξαρτύητο0υ διαφοράς, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά μία θέση στην πρώτη τετράδα του Β' ομίλου, και κατ' επέκταση το πλεονέκτημα έδρας στο πρώτο (τουλάχιστον) παιχνίδι της φάσης των νοκ άουτ. Ωστόσο ακόμη και με ήττα ως και 3 πόντους (όση και η διαφορά από τη νίκη στη Γαλλία) θα ελπίζει, αλλά θα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική, την ερχόμενη εβδομάδα.

«Την Τετάρτη παίζουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το EuroCup. με τη νίκη εξασφαλίζουμε το πλεονέκτημα έδρας. Οπότε θέλουμε τον κόσμο σαν έκτο παίκτη δίπλα μας, να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε» σχολίασε ο Νίκος Γκίκας, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στους φιλάθλους της Πάτρας ώστε να βρεθούν στο γήπεδο.

Από το Blogger.