Ο Κατσίβελης στην 80άδα των αγώνων της Basket League

Ο Δημήτρης Κατσίβελης συνεχίζει να ανεβαίνει στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Μέσα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπήκε στην 80άδα αυτής της λίστας.

Ο διεθνής γκαρντ του Κολοσσού H Hotels έφτασε τις 259 εμφανίσεις στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Παντελή Παπαϊωακείμ που είχε 258 και έφτασε στην 80ή θέση της λίστας τον Νέστορα Κόμματο.

Ακόμη για την ομάδα της Ρόδου…

*Ο Λίνος Χρυσικόπουλος με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που είχε, έφτασε και ξεπέρασε τα 500 στη 258η εμφάνιση του στην κατηγορία.

Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε ένα ριμπάουντ και μία ασίστ μακριά από τα ρεκόρ καριέρας του –είχε επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

*Με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, ο Μάικλ Ντίξον έφτασε σε τριψήφιο αριθμό μέσα από την 42η εμφάνιση του στην Basket League.

*Ο Γιανίκ Μορέιρα είχε 3/10 δίποντα σημειώνοντας την 26η επίδοση 7+ άστοχων σουτ της φετινής σεζόν. Ο Αγκολέζος μπήκε για τρίτη φορά σε αυτή τη λίστα αφού είχε οχτώ άστοχα δίποντα αλλά με 15 προσπάθειες (7/15) στο ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα και επτά (5/12) στο ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. 

*Για τον Κολοσσό έλαβε τέλος το εντός έδρας αήττητο του και αφού σημείωσε την κορυφαία επίδοση της ιστορίας του με το 7-0 που είχε πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με την ήττα από τον Ολυμπιακό πάντως υποχρεώθηκε για πρώτη φορά φέτος σε τρία σερί, αρνητικά αποτελέσματα αφού είχαν προηγηθεί εκείνα στις έδρες του Προμηθέα και του ΠΑΟΚ.

Από το Blogger.