Μιντιούρης για το γκολ του Βρουσάι: «Δεν πήδηξαν γιατί… περνούσε πουλί!»

Ο πρώην διαιτητής Ναούμ Μιντιούρης μιλώντας στο «Metropolis 95.5», πήρε θέση για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι, στο ντέρμπι ΟΛυμπιακός-Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως ο Ελ Αραμπί επηρέασε φυσικά την φάση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Metropolis 95.5»:

«Είναι διαπιστωμένο ότι έγιναν λάθη από το VAR. Εφόσον είμαστε σε ένα Πρωτάθλημα με τέτοια πίεση, θα γίνουν αυτά τα λάθη. Είναι αδικαιολόγητα, μακάρι να μην γίνουν άλλα. Στα Γιάννινα το χέρι δεν ήταν σε φυσική θέση. Από την στιγμή που αυτός που ελέγχει τη φάση από το VAR πρέπει να δει ότι κάνεις λάθος ο διαιτητής και είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί πρέπει να καλέσει τον διαιτητή.

Ο VAR έχει την δυνατότητα να δει τη φάση από διαφορετικές κάμερες 5-6 φορές και πρέπει να είναι έτοιμος να αποφασίσει για την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή. Φέτος ο κ. Τσακαλίδης δεν κάνει καλή χρονιά. Είχε μείνει για αρκετές αγωνιστικές εκτός ορισμών.

Είναι μεγάλο πρόβλημα όταν κάνει λάθος το VAR. Εάν υπάρχουν λάθη στο VAR πρέπει μετά ο υπεύθυνος να αραιώσει τις παρουσίες τους στους αγώνες. Πρέπει στα πλέι οφ να οριστούν μόνο οι διαιτητές που δεν έκαναν χοντρά λάθη.

Οι φίλαθλοι και οι παράγοντες πρέπει να ξέρουμε ότι θα γίνουν λάθη. Από κάποιες ομάδες υπάρχει μεγάλη τοξικότητα».

Για το ακυρωμένο γκολ του Βρουσάι στο «αιώνιο» ντέρμπι: «Δεν πήδηξαν γιατί περνούσε ένα… πουλί, αλλά για να βρουν την μπάλα. Άρα επηρεάζει τη φάση».

Από το Blogger.