Τζολάκης: «Σίγουρα μας ενοχλεί που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Τον εκνευρισμό που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι παραδέχτηκε στην «Cosmote TV» ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Cosmote TV»:

Είναι σκληρό να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις. Πόσο σας επηρεάζει το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι στη προετοιμασία για ακόμη ένα ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ για το Κύπελλο;

«Είναι ξεχωριστό το Πρωτάθλημα με το Κύπελλο. Σίγουρα μας ενοχλεί που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ».

Τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε όσα λάθη έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και να μπορέσετε να πάρετε τη νίκη; 

«Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό με το σκεπτικό ότι πρέπει να το γυρίσουμε, να μην φοβηθούμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει να πανηγυρίσουμε».

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίστη στα αποδυτήρια ότι μπορεί να γυρίσει αυτό το σκορ γιατί είναι μεγάλο… 

«Σαφώς και υπάρχει πίστη γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Όποιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί το σκορ δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα».

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνετε στον αγωνιστικό χώρο σε σύγκριση με το πρώτο ματς; 

«Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και στοίχησαν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Από το Blogger.