«Μπλόκο» της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τον Βόλο

Με έκτακτη ανακοίνωση το μεσημέρι του Σαββάτου (18/3) η ΕΛΑΣ ενημέρωσε ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για τον Βόλο. Δεδομένα αναμένεται αντίδραση από την πειραϊκή ΠΑΕ, καθώς ήδη έχουν εξαντληθεί χιλιάδες εισιτήρια από τους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση σχετικά με απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play Off της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19-03-2023 και ώρα 17.30΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Από το Blogger.