Εκτός των τειχών συνεχίζει η Φασούλα, πρόκριση για τρεις στο NCAA

Οι Ελληνίδες διεθνείς συνεχίζουν στη συντριπτική πλειοψηφία με νίκες και επιτυχίες εκτός των τειχών. Η Μαριέλλα Φασούλα ήταν η κορυφαία στη νίκη της Περφουμερίας Αβενίδα, ενώ Μποσγανά και Τσινέκε συνεχίζουν στην τελική φάση του NCAA και το Κάνσας των Χατζηλεοντή – Παπαδοπούλου στο WNIT.

H Περφουμερίας Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα έκανε το 1-1 με το 73-71 επί της USK Πράγας και διεκδικεί την είσοδό της στο Final 4 της Ευρωλίγκας! Η Φασούλα ήταν η κορυφαία της ισπανικής ομάδας με 14 πόντους,6 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 21’06’’. Ο τρίτο αγώνας θα γίνει στις 22 Μαρτίου στην Πράγα.



Στο 1-1 βρίσκεται και η Φαμίλα Σκίο του ομοσπονδιακού προπονητή Πέτρου Πρέκα και του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βαλένθια με 80-75. Ο τρίτος αγώνας θα γίνει στις 22 Μαρτίου στην Ιταλία.

Το Σάουθ Φλόριντα της Έλενας Τσινέκε συνεχίζει να ζει στην March Madness. Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της περιφέρειας American WBB μετά το 67-65 επί του Μαρκέτ! Η Τσινέκε είχε 13π., 4ρ, 1 κλ. Το USF θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο το Σάουθ Καρολάινα (Νο1).




To Στάνφορντ ήταν εντυπωσιακό στον πρώτο του αγώνα στην τελική ευθεία του NCAA με το 92-49 επί του Sacred Heart. H Έλενα Μποσγανά είχε 9 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 15’ και η Σταυρούλα Παπαδάκη είχε συμμετοχή.


To Κάνσας της Ιωάννας Χατζηλεοντή και της Δανάης Παπαδοπούλου νίκησε το Γουέστερν Κεντάκι 86-72 και προχωρά στο δεύτερο γύρο του WNIT (invitational tournament) όπου θα αντιμετωπίσει το Μισούρι.

To USF της Ιωάννας Κριμίλη ηττήθηκε 61-46 από την Ουόσινγκτον στον πρώτο γύρο του WNIT και η φετινή του πορεία έφτασε στο τέλος της.
Από το Blogger.