Στα «ραντάρ» της ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται ο Έκτορ Μαρτίνεζ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού βρίσκεται ο Έκτορ Μαρτίνεζ που αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ απασχόλησε την Ένωση και τον Ιανουάριο, όπου έκανε μια πρώτη κρούση στην ομάδα της Αργεντινής.

Τότε η Ρίβερ φάνηκε θετική στην παραχώρηση του Μαρτίνεζ, είτε με δανεισμό και οψιόν, είτε με μεταγραφή. Αν και τότε η ΑΕΚ δεν έκανε κίνηση, συνέχισε να τον παρακολουθεί και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ματίας Αλμέιδα έχει αφιερώσει αρκετές ώρες με τους συνεργάτες του για να μελετήσει τον παίκτη.

Ο μάνατζερ του 25χρονου αμυντικού, Ρενάτο Κορσί, δήλωσε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του με μεταγραφή, όχι όμως στον δανεισμό του.

«Η αλήθεια ειναι πως δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του, αλλά όχι στον δανεισμό του. Ο Νταβίντ Μαρτίνεζ θα ενδιαφερόταν να αφήσει την Αργεντινή για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση…», σημείωσε ο Κορσί.

Εάν τελικά η Ένωση κάνει την κίνησή της, ενεργό ρόλο στις συζητήσεις θα έχει και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία διετέλεσε παίκτης και προπονητής.

Από το Blogger.