Ο Σίμονς «έσπασε» το ρεκόρ τριπόντων του Χουγκάζ για τον Ιωνικό

Ο Ραϊσόν Σίμονς έκανε με διαφορά την καλύτερη εμφάνιση του στην Basket League σημειώνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους (26) και ranking (28). Οι προηγούμενες ήταν εκείνες των 13 πόντων (εντός με τον Ολυμπιακό) και των 12 βαθμών στο ranking σε τρία παιχνίδια.

Η επίδοση βέβαια που ξεχώρισε από τη στατιστική του ήταν τα 8/11 τρίποντα. Ο Αμερικανός είχε στις προηγούμενες 18 εμφανίσεις του 15/49 τρίποντα (30,61%).

Ο Σίμονς έμεινε ένα τρίποντο μακριά από το ρεκόρ της φετινής Basket League αφού ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε εννιά στο παιχνίδι του Άρη με το Περιστέρι bwin για την 6η αγωνιστική. Σημείωσε όμως νέο ρεκόρ για τον Ιωνικό στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού ξεπέρασε την επίδοση των επτά εύστοχων τριπόντων που είχε ένας αντίπαλος του στο χθεσινό παιχνίδι, ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ είχε 7/7 τρίποντα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα για τη σεζόν 2020-21.

Ακόμη για τον Ιωνικό…

*Ο Νίκος Αρσενόπουλος είχε 2/6 τρίποντα και έφτασε στα 50 εύστοχα σε 56 αγώνες στην Basket League. Έχει 50/157 (31,84%).

*Στο χθεσινό παιχνίδι σημειώθηκε η μεγαλύτερη διαφορά λαθών του φετινού Πρωταθλήματος αφού ο Ιωνικός έκανε 12 περισσότερα από εκείνα του Περιστερίου bwin (24 έναντι 12). Πριν από αυτό υπήρξαν επτά αγώνες στους οποίους σημειώθηκε διαφορά 10 λαθών.

Από το Blogger.