Ηλίας Σπάθας: «Ύποπτη η διαιτησία, όλα τα λάθη κατά του Παναθηναϊκού!»

Ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε στην «Super Μπάλα Live», την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, τονίζοντας πως όλα του τα λάθη έγιναν κατά του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Super Μπάλα Live»:

Για την κίτρινη του Άμραμπατ: «Χτυπάει στο πρόσωπο τον αντίπαλο. Αδιαμφισβήτητα είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν το συζητάμε!».

Για το μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Χουάνκαρ: «Ένα μαρκάρισμα του Άμραμπατ. Εδώ… παίζει με την φωτιά. Θα μπροούσε ο διαιτητής άνετα να του δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν το κάνει, δίνει μόνο το φάουλ. Είναι ένα φάουλ στα όρια του ριψοκίνδυνου, βρίσκει τον αντίπαλο. Του την χαρίζει ο διαιτητής».

Για το πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός: «Η ομάδα του Παναθηναϊκού ζήτησε πέναλτι για χέρι, που δεν δόθηκε. Είναι πολύ ύποπτο που δεν φώναξε τον διαιτητή ο VAR! Το χέρι είναι απλωμένο σε αφύσικη θέση, η μπάλα βρίσκει σε αυτό. Είναι μια περίπτωση πέναλτι στην οποία δεν δόθηκε η παράβαση και δεν ελέγχθηκε από το VAR».

Για το χέρι του Άμραμπατ: «Εδώ δεν δίνω κανένα ελαφρυντικό! Εσκεμμένα και με πρόθεση βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Δίνει το φάουλ ο διαιτητής, άρα δεν χρειάζεται VAR, το ‘χει δει ο διαιτητής. Δίνει την παράβαση, δεν δίνει την κάρτα. Ύποπτο! Δεν μπορώ να το καταλάβω, πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Ο Άμραμπατ… ζητάει την κόκκινη κάρτα!».

Για την κάρτα του Κουρμπέλη: «Όλα τα λάθη είναι κατά του Παναθηναϊκού! Δεν δίνει καθαρό φάουλ στον Παλάσιος. Μετά δίνονται δύο φάουλ, αφήνει πλεονέκτημα στο πρώτο, δίνει το δεύτερο, σωστά το δίνει. Δίνει δύο και δεύτερες κάρτες. Αλλά είναι καθαρό το πρώτο φάουλ! Σωστή είναι η κίτρινη κάρτα. Αλλά το ύποπτο είναι που λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα δεν δίνει το άλλο φάουλ. Δίπλα του ήταν».

Για την αποβολή του Τσοκάι: «Εδώ χρησιμοποιήθηκε το VAR και πολύ σωστά. Είναι η μόνη περίπτωση που το χρησιμοποίησε, γιατί αρχικά έδωσε κίτρινη κάρτα. Έκανε ανασκόπηση και σωστά έδωσε κόκκινη. Μιλάμε για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα, ο παίκτης χρησιμοποιεί τις τάπες και χτυπάει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ».

Για την φάση στο φινάλε: «Δίνει παράβαση πέναλτι! Υπάρχει φάουλ στην μικρή περιοχή για σπρώξιμο, δεν το αναγνωρίζει. Ο Παλάσιος βρίσκει πρώτος την μπάλα και μετά έρχονται τα πόδια τους σε επαφή. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση πέναλτι, υπάρχει επιθετικό φάουλ. Εδώ λοιπόν ο διαιτητής αξιοπερίεργα γυρίζει την φάση του πέναλτι σε φάουλ χωρίς να κάνει χρήση του VAR. Ποιος του είπε τι, γιατί δεν πήγε να δει την φάση… Ήταν υποχρεωμένος να κάνει ανασκόπηση της φάσης και να δώσει επιθετικό φάουλ».

Από το Blogger.