Βαρούχας: «Κόκκινη στον Άμραμπατ – Κανένα πέναλτι στο ματς!»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στην «Αθλητική Κυριακή» τις διαιτητικές αποφάσεις του Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Αθλητική Κυριακή»:

Για την πτώση του Μαντσίνι: «Ένα πέσιμο εντός περιοχής της ΑΕΚ, στην διεκδίκηση της μπάλας. Δεν υπάρχει παράβαση, σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι».

Για την πρώτη κάρτα του Άμραμπατ: «Σωστά δίνει την κάρτα ο διαιτητής».

Για το μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Χουάνκαρ: «Ζητάνε από τον Παναθηναϊκό δεύτερη κίτρινη, όμως εδώ δεν υπάρχει ένταση και σωστά δεν δόθηκε».

Για το πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός: «Εδώ ζητάνε του Παναθηναϊκού παράβαση για χέρι. Η μπάλα έρχεται από τον συμπαίκτη, ο παίκτης είναι στον αέρα και διεκδικεί την μπάλα, σωστά και εδώ δεν έδωσε παράβαση ο ο διαιτητής».

Για το χέρι του Άμραμπατ: «Εδώ δεν είναι περίπτωση που μπορεί ο διαιτητής να την περάσει έτσι. Ήταν δεύτερη κίτρινη, κόκκινη».

Για την αποβολή του Τσοκάι: «Εδώ έχουμε ένα μαρκάρισμα με τις τάπες από τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Του δείχνει κίτρινη κάρτα, με παρέμβαση του VAR παίρνει σωστά την κόκκινη κάρτα απευθείας».

Για την φάση στο φινάλε: «Ενώ είναι κοντά ο διαιτητής, δεν βλέπει ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ. Σπρώχνει ο Σιμάνσκι τον Κώτσιρα. Δεν δίνει το φάουλ και δίνει την επόμενη φάση. Ναι, είναι παράβαση, αλλά υπάρχει το προηγούμενο μαρκάρισμα που είναι φάουλ. Εδώ θα έπρεπε να πάει να δει την φάση, γιατί είναι στο τελευταίο λεπτό και κρίνει το αποτέλεσμα».

Από το Blogger.