Ραζβάν Λουτσέσκου: «Μας σαμποτάρουν συνεχώς, τα ματς γίνονται για να μας προσπεράσουν οι ομάδες της Αθήνας»

Μιλώντας στο «digisport.ro» της Ρουμανίας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για «σαμποντάζ» που γίνεται εις βάρος της ομάδας του, ώστε να είναι μπροστά οι ομάδες της Αθήνας, ενώ τόνισε πως «μας έφαγαν πολλούς βαθμούς φέτος και όμως είμαστε ακόμη εδώ».

Παράλληλα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το μέλλον του, το οποίο βλέπει στη Θεσσαλονίκη καθώς ο ίδιος τόνισε ότι έχει μεγάλη ρήτρα και πως είναι αδύνατον να φύγει, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του στη σύλλογο και στον ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη.

«Όχι, δεν μετάνιωσα. Δεν μετανιώνω για οτιδήποτε λέω. Είναι διαφορετικό να λες κάτι στα ρουμάνικα και διαφορετικό στα αγγλικά. Στα αγγλικά κάπως… ξεθώριασαν τα λόγια μου, ήταν σαν να σβήστηκαν. Μας σαμποτάρουν συνεχώς, τα ματς γίνονται για να μας προσπεράσουν οι ομάδες της Αθήνας, είναι ένα σύστημα που διαμορφώθηκε με τον καιρό, μπαίνει κι η πολιτική στη μέση.

Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν φοβάμαι, απλά αντιπαρέρχομαι. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μας έφαγαν πολλούς βαθμούς φέτος κι όμως είμαστε εκεί.

Έχουμε δύο ήττες όπως κι ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε πάρει περισσότερες ισοπαλίες. Προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο στη φετινή σεζόν και να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά. Τώρα, έχουμε 9 ματς μπροστά μας και έχουμε ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Ημασταν 14 πόντους πίσω και τώρα θέλουμε να είμαστε εκεί. Η διαφορά (από την κορυφή) τώρα είναι στους πέντε βαθμούς. Απ’ όλες αυτές τις ομάδες έχουμε περισσότερους βαθμούς (στα μεταξύ μας ματς), έχουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Πάντα, η ομάδα που έρχεται από πίσω έχει πλεονέκτημα», εξήγησε ο Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του.

«Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και είναι αδύνατο να φύγω, έχω πολύ μεγάλη ρήτρα. Με γνωρίζετε πολύ καλά, δεν συζητώ τέτοιες καταστάσεις, θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου. Η ομάδα σημαίνει, επίσης, πολλά για μένα και οφείλω πολλά στην ομάδα και στο αφεντικό γιατί έχω μεγαλώσει ως προπονητής και η μόνη μου σκέψη μου είναι να πετύχω εδώ. Περάσαμε υπέροχα πριν από 4 χρόνια. Τώρα ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε σ’ αυτά τα 9 ματς, συν δύο που έχουμε στο Κύπελλο».

Από το Blogger.