Δύο ρεκόρ καριέρας από τον Αγραβάνη

Με δύο κορυφαίες επιδόσεις καριέρας στην Basket League συνδύασε την παρουσία του στο παιχνίδι με το Λαύριο, ο Γιάννης Αγραβάνης. Σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με τα 14 ριμπάουντ του ενώ ισοφάρισε εκείνο των πέντε ασίστ. Πιο συγκεκριμένα…

*Με τα 14 ριμπάουντ του ξεπέρασε την επίδοση των 11 που είχε τόσο στο ματς της 15ης αγωνιστικής απέναντι στον Προμηθέα, όσο και στο περσινό παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό.

Τα 14 ριμπαουντ που είχε ο Γιάννης Αγραβάνης, αποτελούν και την κορυφαία επίδοση μεταξύ των παικτών της Καρδίτσας. Η προηγούμενη καλύτερη ήταν εκείνη των 11 που είχε ο ίδιος στο ματς με τον Προμηθέα αλλά ακόμη δύο φορές ο Τζάβιν Ντελόριερ (Καρδίτσα-Κολοσσός, Καρδίτσα-ΠΑΟΚ) και από μία ο Σον Έβανς (Καρδίτσα-Άρης) και ο Τζίμι Μποχάιμ (ΑΕΚ-Καρδίτσα).

*Με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, ισοφάρισε την επίδοση που είχε στο ματς του Προμηθέα με τον Ιωνικό για τη σεζόν 2020-21 και του Ηρακλή στη Λάρισα για την περσινή σεζόν.

Ακόμη για την Καρδίτσα…

*Ο Σον Έβανς είχε 6/11 δίποντα και έφτασε στα 400 εύστοχα στην Basket League. Σε 84 αγώνες ο Αμερικανός έχει πλέον 400/726 (55,09%).

*Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του με το περιφερειακό σουτ του αφού τελείωσε το παιχνίδι με 0/7 τρίποντα. Ήταν η τρίτη μηδενική επίδοση εύστοχων σουτ τριών πόντων σε τουλάχιστον επτά προσπάθειες. Το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν σημείωσε το ίδιο γήπεδο ο Βασίλης Τολιόπουλος (0/8).

Από το Blogger.